vrijdag 27 juli 2012

Dagje Amsterdam

Manlief en ik hebben ons voorgenomen uitje naar Amsterdam uitgevoerd. Met de trein en hier kwamen we aan
Op de perronnen was het niet zo druk, maar beneden! Het is net zo als dat het heel druk op de weg is: waar moet iedereen toch naar toe. Allemaal achter elkaar met een bepaalde haast. Vaak werkt het bij mij op de lachspieren en zie ik het komische ervan in. Als je 's nachts werkt ligt bijna alles plat (letterlijk en figuurlijk) en dan draait de wereld ook door.Maar goed, dit was een zijsprongetje.
Buiten was het dus heerlijk warm, zonnig en ook veel mensen. Op naar de rondvaartboten. Leuk om je weer eens een toerist te voelen


En wat een fietsen. Overal staan ze geparkeerd. Zelfs onder de grote bruggen bij het station.

En daarna naar deze winkel.
Tsja en dan komt het. Ga ik dus naar Amsterdam omdat ik niet genoeg heb van deze stof.

Is het op. Maar gezellig was het!!. Josephine was er ook (www.josephineslappiesenlarie.blogspot.com) en Elsbeth (www.elsbeths.blogspot.com). Elsbeth ken ik al een aantal jaartjes. Zo hebben we gezellig staan te buurten terwijl manlief op de trap ging zitten en het wel best vond. En dit is de buit.
 De Chintz Panel


De jaren 30 stofjes heb ik bij de buren vandaan gehaald. Deze hebben weer een totaal andere collectie en zo nu en dan ga ik er even kijken. Het is niet helemaal mijn stijl maar zo nu en dan kom ik met toch iets leuks thuis. Nu ik dus geen groene stof heb mee kunnen nemen heb ik maar stof meegenomen voor de applicatie quilt en de quilt uit het boek van Brigtte Giblin. En er ligt alweer een nieuw idee te broeden, vandaar de mallen van de Kaleidoscope Hexagon quilt.

En toen kregen manlief en ik toch een dorst. Dus in gestrekte draf naar een terrasje.

En na wat boodschapjes gedaan te hebben hadden we weer erge dorst.

Om 0.15 waren we weer tevreden in ons huisje aangekomen. Adèle ook blij, want zij had wel een beetje trek gekregen.2 opmerkingen:

  1. Dat klinkt heel gezellig. Ik ben even en paar weekjes niet in Amsterdam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was erg gezellig Toos! Tot een volgende keer!

    BeantwoordenVerwijderen