maandag 25 juni 2012

Zutphen

Ja, we zijn afgelopen zaterdag naar Zutphen geweest. Manlief heeft een nieuwe statief, een plaatje bestellen zou bijna net zo duur geworden zijn. Misschien vindt hij het andere plaatje nog een keer. Tja, dan heeft hij twee statieven met plaatjes.
Het was terrasjesweer. Dus alweer een lekker broodje voor manlief en voor mij een salade. Dit keer maar geen foto gemaakt. Het wordt anders zo saai, altijd maar die goed gevulde bordjes en glazen.
Maar dit is wel de buit bij Petra Prins.
Ik kan weer plakken en knippen. Drie meter stof voor de achterkant. Twee meter voor de hexen en randen. Vier fat quaters voor het grote blok. En een hele mooie lap met een grote print, zo moooooooi.

Ook deze boeken maar aangeschaft. Zo ben ik weer voor een aantal maanden onder de pannen. En dan wordt het zondag, een hele goede dag om met het nieuw aangeschaft materiaal bezig te zijn. Maar weet je wat ik ging doen, juist ja, die honderdduizend wybertjes. Maaaar het zijn er nu minder. Eén rand is klaar en zit al vast aan de quilt. En nu kan ik niet meer stoppen.

En  dat zou ik bijna vergeten. De pizza's waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

2 opmerkingen: