zaterdag 9 juni 2012

Stil in huis

Allereerst wil ik bedanken voor de lieve reacties op het voorgaande berichtje. Het is nu wel erg stil in huis en we zijn blij dat de Dames leven in de brouwerij brengen. Ik hoop wel dat dit de laatste keer is dat als we met vakantie gaan iemand besluit om weg tegaan. In september was het Lodewijck, in februari mijn vader en nu dus Teekie. Ik vind het wel welletjes zo. Over een klein poosje gaan we naar het dierenasiel om een kat een nieuw huis te geven. En dat is ook weer leuk, en ik ben heel erg benieuwd wat voor karaktertje we meenemen.
Maar wat was het heerlijk weer de laatste twee dagen. Helemaal eergisteren. En wat kan in een jaar tijd de tuin er mooi bijstaan. Verleden jaar was de tuin nog niet klaar en moet je nu kijken.De roos die we hebben laten staan heeft het nog nooit zo mooi gedaan. Als je lang haar loopt hoor je haar zachtjes neuriën, zo naar haar zin heeft ze het.

En dit vind ik ook altijd zo lief, een hardwerkende bij. (Wel goed zoeken)


Bij de groenteman lagen weer andere juweeltjes, onbespoten. En lekker dat ze zijn. Hier wordt je gewoon blij van.

En zo ver is nu het tweede blok met de applicatie. Heel stilletjes werk ik er aan door.2 opmerkingen:

  1. Zo al surfend zag ik je schattige tuinhuisje , helemaal gezellig je tuin, Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel fraai, lieve, maar die bij? En binnenkort hebben we voor Teekie vast een waardige en (tot in lengte van dagen) gezonde opvolg(st)er!

    Joos

    BeantwoordenVerwijderen