zaterdag 16 juni 2012

Even voorstellen

Ik ben Adèle en heb nieuw personeel gevonden. En ik denk dat ik het wel naar mijn zin ga krijgen in dit huis. Weet je, ik heb namelijk heel lang in een opvanghuis gewoond. Ik ben een dame met pit en ze zeggen dat ik nogal wild kan spelen. Ik heb wel een aantal sollicitanten mogen ontvangen maar die haakten toch af toen ze dit te horen kregen. Maar dit personeel vind het wel een uitdaging, ze houden kenbaar van een dame met een eigen willetje. Nu kan ik lekker door het huis heen rennen, bang ben ik niet. Ja, een klein beetje van de stofzuiger. Maar als je dan achter een draaiende wasmachine gaat zitten dan hoor je die niet. Tja en verder moet ik maar afwachten wat er in de komende dagen op mij afkomt. Ik denk wel dat ik een hele hoop ga vlijmen en weet je wat ze ook leuk vinden : ik schijn een meisjesmauwtje te hebben. En weet je wat ik nu leuk vind om te doen: heel vaak te komen melktrappelen. Zelfs midden in de nacht als ze lekker liggen te slapen. Wat ik ook fijn vind is dat ik weer alleen ben. In het opvanghuis moest ik mijn kamer delen. Met ééntje heb ik niet zo'n probleem, maar met z'n vieren wordt het toch wel heel druk. Ik hoop dat ik over een poosje als ik eerst het huis goed heb verkend eens in de tuin mag gaan kijken. Daar is, geloof ik, ook heel veel te zien.
En passant: dit moest ik van het vrouwelijk personeel laten zien.
Wat daar de bedoeling van is weet ik niet. Ze zegt dat ik het waarschijnlijk heel leuk zal gaan vinden. Helemaal als ze gaat quilten??????????. We zullen het wel zien. Ik moest dus doorgeven dat het tweede blok klaar is. Bij deze dus

3 opmerkingen:

 1. dag Adèle, wat ben jij goed terecht gekomen - je kunt je vast geen beter plekje wensen!! En geef maar even door dat die blokken prachtig zijn. Dat moet je trouwens gewoon zo af en toe zeggen als je personeel ergens mee bezig is, daar maak je echt een goeie beurt mee ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Adèle, je bent een bofferd. Geniet maar van je nieuwe plekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, wat een mooi meisje ben jij ! Je gaat ongetwijfeld een hoop leven in de brouwerij brengen. Ik weet zeker dat jij het juiste personeel hebt aangenomen, wens ze maar veel geluk met jou!
  Ik weet dat het niet netjes is om aan een dame te vragen, maar hoe oud ben je?

  BeantwoordenVerwijderen