zaterdag 24 maart 2012

Middagje weg

Ik had gisteren een stok achter de deur om na de laatste nacht gewerkt te hebben bijtijds op te staan. Manlief en ik zouden saampjes naar Zutphen gaan. Zutphen is het synoniem voor de lente inluiden. Zo voelt het althans. Dus we togen in het zonnetje langs 's Heeren wegen. Heerlijk die zon in de auto en al zien dat er rond sommige bomen al een fris groene waas hangt. Ja en wat gaat een quiltster doen als ze in Zutphen is? Juist ja, hier na toe.
 En daar bleek dat mijn hoofd nog helemaal vol was. Niet van een quilt of een ander handwerk, want dat kan ook. Ik wist gewoon niet wat ik wilde. Eigenlijk wel wat ik wilde maar niet wist hoe. Maar met goede hulp van Petra is het gelukt om het weer een beetje rust in mijn hoofd te krijgen. Als je nu eens blok voor blok uitzoekt en maakt. Ja natuurlijk, dat ik er zelf niet opgekomen ben. Is gelijk een goede reden om weer naar Zutphen te gaan. Ik ga aan een quilt beginnen die alleen geappliceerde blokken heeft. Niet te klein en te fijn voor dit moment. Gewoon frotten zonder veel nadenken.
Manlief trof gelukkig een lotgenoot en beiden hebben buiten zittend op de vensterbank een praatje gemaakt
Ja, en daarna zijn we van het goede leven gaan genieten.
Wat smaakt een lentebokje dan heerlijk

3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk uitje.En nog heerlijk geeindigd ook met wat lekkers en allemaal mooie spullen mee naar huis.

  Geniet nog fijn na.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om naar Zutphen te gaan! En ook niet voor iets, mooie lapjes! Geniet ervan,fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen zou Petra nog een rust(ieke) bank voor de etalage moeten neerzetten voor de resp. echtgenoten...... Maar het was een fijn dagje!
   Joos

   Verwijderen