maandag 25 januari 2016

Spannend


                                    

Het vorige schrijven liet het begin zien en nu zijn we al bijna klaar. Het is alweer het laatste blaadje van het patroon. Net als met breien: even snel een draadje borduren is zo gedaan. Nog een paar daagjes en dan kan het inelkaar gezet worden. Ook nog een verhaal apart want het moet een soort van pyramide worden. We zien het wel. Is het mooi af voordat er naar Zwolle gegaan gaat worden.

                                          

En het wordt een zussen-tanten-nichtendag. Mijn zuslief en haar dochterlief en mijn dochterlief en ikzelf. Het frot-gen is in de loop der jaren meer en meer aanwezig en nog flink in ontwikkeling. En dat doet me genoegen. Het wordt gelijk een bijpraat en lach dag. Zo vaak zien we elkaar niet. De uitzondering is dan dochterlief die waait zo nu en dan ineens binnen.

Dochterlief gaat wel een spannende tijd tegemoet.

                                  

Eén van deze wurmpjes kan haar nieuwe hulpmaatje worden. Ze zijn afgelopen donderdag geboren en over een paar maandjes weet ze het. Haar hulpmaatje van nu gaat heel langzaam zijn pensioen gerechtelijke leeftijd bereiken en voor die tijd moet er dus een opvolger zijn. Oh, ik hoop toch zo voor haar dat er een goede match is. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten