dinsdag 18 februari 2014

Het was gezellig

   
                 
                                   

Dit is dus de buit van afgelopen zaterdag. En ik heb me erg netjes gedragen vind ik zelf. Een benen frivolitespoeltje ontbrak nog aan mijn verzameling en bij Mijn Pakkie An lag er eentje. Voor de rest 16 draads linnen en garen. Uiteraard naaldjes en een pakketjes kralentasje breien. Dat staat al heel lang op mijn verlanglijstje. En toen kwam ik een omslagdoek tegen met schaapjes. Gelijk was het liefde op het eerste gezicht. Dat leek me wel iets voor de volgende winter. De poncho die ik nu draag wordt een beetje aftands en ik had al rondgekeken voor iets nieuws. Het moet weer iets van een cape, poncho of warme omslagdoek zijn. Want wat heb ik toch een hekel aan jassen, vooral winterjassen. Dan zijn ze te warm, dan zit het niet lekker, geen bewegingsvrijheid en ga zo maar door. Een warme doek, en als het erg koud is nog een vest er onder voldoet voor mij veel beter.

Dus na een nachtje slapen moest manlief aan de bak.
                  
Want ja, er moet even uitgeprobeerd worden hoe het breit. En aangezien ik voelde aankomen dat borduren op een laag pitje kwam te zitten mocht het ook van mijzelf. Trouwens volgende winter moet het af zijn. O, wat zijn we toch goed in het verzinnen van smoezen en uitvluchten.
Dus 5 steken opzetten en breien maar.
                    
                     

De kudde groeit gestaag. En het wordt een grote kudde. Met elke naald komen er 2 steken bij.

3 opmerkingen:

 1. Erg leuk, die schaapjes; ik kon ze wel weerstaan, maar heb eigenlijk al weer spijt. Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was zeker gezellig!
  Ik heb mijn deken bijna klaar, dan mag ik aan de omslagdoek beginnen van mezelf. En m'n taartpuntje ligt ook nog te wachten.
  Ik vind je schaapjes erg mooi worden, maar eerlijk gezegd had ik ook niet anders van je verwacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Toos
  Was gezellig je op de beurs tegen te komen en even gezellig met je te kletsen.
  Groetjes van Harriet

  BeantwoordenVerwijderen