dinsdag 10 december 2013

Gevonden

Loop je in het tuincentrum voor een kerstboom kom je dit tegen.
                             
Een schap vol met klosjes bandjes en kantjes. Deze mochten mee naar huis en en passant ging er ook nog een kerstboom mee.

Toch nog wat blokken van Sarah Morrell in elkaar gezet
                             


                             
In deze toestand moet dit blok nog in elkaar. Ik dacht dat er al een foto van was toen hij af was en is dus keurig netjes opgeruimd. Maar met een beetje verbeelding weet men hoe het uiteindelijke resultaat is.

Maar ik heb eigenlijk niet zo zin in patchen. Dus maar weer op zoek naar iets wat nog af moet. En ineens wist ik het, maar waar o waar lag het. En in een kastje lag gelukkig alles bij elkaar.
                                     

Deze afbeelding deed me zo erg denken aan een plaat die we op de lagere school hadden gehad en die ik stiekempjes toch wel heel erg mooi vond. Die hele sfeer zat dus ook in dit borduurpakket.
                                     
Zover was ik al gevorderd. Het is niet zomaar een werkje om mee te nemen. Zeven kruisjes op een centimeter, twee draads splijtgaren en vaak twee kleuren bij elkaar. Ook halve kruisjes maar dan met twee of drie draadjes. Het is lastig te borduren. Wat klaar is trekt een beetje scheef en het bobbelt een beetje. En toch ga ik het afmaken. Het zal wel goed komen. En ook niet onbelangrijk: eerlijk gezegd past het wel bij de nieuwe meubels.
Nu maar kijken of ik het achter elkaar af kan maken

1 opmerking:

  1. Wat een leuke klosjes !
    Succes met je blokken en borduurwerk !

    BeantwoordenVerwijderen