zaterdag 6 juli 2013

Ik ben weer overstag gegaan

Wat een heerlijk weer is het toch. Ook al moet ik werken en dit keer zijn het 8 nachten. Dat heb ik zelf gedaan,hoor. Ik zeg het maar alvast voordat iedereen medelijden krijgt. Maar niemand hoeft medelijden te hebben. Het is zo lekker om 5.00uur even op het balkon te gaan staan. De stilte met alleen maar vogels en een donkerblauwe lucht die steeds lichter wordt. Zo nu en dan een verdwaalde auto maar dan denk ik dat dat collega's zijn. Grote kans dat dat ook zo is.
Maar ik zit niet stil. Er is weer een blok af.

En begonnen aan de volgende in de hoop dat Petra Prins dit stofje nog heeft. Voor vier hexen heb ik geen stof meer


Wat ook zo leuk aan van overdag slapen is: wakker worden en er is een pakje gebracht. Weliswaar zelf besteld maar het blijft toch spannend.

                             

Ik kon het niet laten. Voor mij is dit een "wil ik hebben, wil ik hebben" item. En dan gebruik je het argument dat er heel, heel veel lapjes gebruikt kunnen gaan worden die in de kast liggen te wachten.

 
Manlief vordert gestaag met het verfwerk.  We zijn allebei heel tevreden over het resultaat. maar wat wil je ook met de kleuren Urban Taupe en Sandy Beach. Het plafond is Fresh Linnen. Klinkt heel wat beter als nummertje "dit" en nummertje "dat".
 
                                      


We merken ook dat we in een rustiger periode zijn beland. We komen meer aan ons zelf toe en dat is fijn. Zelfs het tandarts gebeuren gaat tot nu toe voorspoedig. En we blijven in sfeer van handwerk- en naaiatributen. Van de week zijn er drukknoopjes geplaatst in mijn onderkaak (implantaten), en nee, hier heb ik geen foto van. Veel last heb ik er niet van en als de hechtingen er woensdag uitgaan dan is het vervelendste achter de rug.

3 opmerkingen:

 1. Ik geniet van je foto's. Fijne zondag !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Toos, leuke hexagonnen. Als Petra het stofje niet meer heeft, dan mag je mij een mailtje sturen. Ik heb het hier nog liggen & kan vast wel een stukje voor 4 hexjes missen.

  groetjes,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zo'n drukknoopje in mijn schedel, achter mijn oor, om er een baha, dat is een hoorapparaat, op te klikken. Fantastisch toch, die wonderen der techniek?
  Ik geniet van jouw mooie werken en foto's.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen