zondag 2 november 2014

Nog steeds genieten

En dat hebben we gedaan. Jammer genoeg was dat overdag niet mogelijk, de plicht riep. Maar het maakt toch een verschil. Koude nachten of zachte nachten. Gisteren moesten we cadeautjes gaan kopen en dan is het toch heerlijk om nog een terrasje te kunnen pakken.

                                    

Zou het nu echt de laatste keer zijn? Diep in mijn hart vind ik het heerlijk zo. Nu is het niet erg dat het vroeg donker is. Je kan gewoon zo naar buiten lopen. Geen kille, druilerige tot op het bot verkleumende ( al staat de kachel aan ) dagen. 

Ik heb ook zo'n donkerbruin vermoeden dat de dames het ook niet zo erg vinden. Want ze zien er niet uit. Het lijkt mij ook behoorlijk onbehagelijk als je er zo triest uit ziet

                                


Maar als de koude dagen komen!

                       

Ta, ta, ta, da.
Bijnaaaaa klaar. Alleen nog tegenzomen en wassen. Heerlijk warm is tie. Dat voelde je al met het breien als het op je schoot lag.
En dan is het tasje helemaal af, tasje voor dochterlief bijna.
                                                                        
                                                                              

En de pronklap schiet ook op. Zo nu en dan zit er een beetje " eigen" in. Een ander kleurtje, een fout die wat mij betreft kan blijven zitten omdat het wel goed is zo. 

                        

Deze moeten nog. Dan ga ik het vervolg weer bestellen.


Het zijn leuke handzame werkjes op mijn werk.

3 opmerkingen:

 1. En ik geniet met je mee! Mooie werkjes en werken laat je zien zeg! Wat zal jou dochter blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus het is helemaal goed gekomen met het doorknippen van de omslagdoek (ik vond het een doodeng idee!) Hij is prachtig geworden.
  En die kippen.... zo zien die van ons er nu ook uit, het is een treurig stelletje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Genieten hé, dat zachte weer!? Leuk om n's voor de verandering te gaan babysitten op de katten - LOL! En te genieten van een andere omgeving.
  Ik vind jouw omslagdoek met schapen ontzettend mooi geworden. Heb het boek ondertussen ook in m'n bezit, maar het zal nog wel effe duren eer ik hem brei want ik heb nog nooit Fair Isle "gedaan". Tips zijn altijd welkom :-). Wel zou ik graag weten met welk garen je hem gebreid hebt (waarschijnlijk met een hoog wolgehalte)?
  Groetjes uit België!
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen