zondag 31 maart 2013

Alweer afscheid

Dag lieve schoonzus. Wat een bewondering heb ik voor je. Je hebt samen met mijn broertje 12 jaar lang gevochten tegen kanker. Ik ben er van overtuigd dat je nu weer bij hem bent, want jullie konden niet zonder elkaar.


donderdag 7 maart 2013

Stuiteren

Elk jaar trappen we er weer in. Als de feestdagen voorbij zij willen we gelijk voorjaar. Nou, als dat zou kunnen. Maar dan is het zover LENTE. Het is maar voor een paar daagjes, we hebben even mogen voelen. Mijn motto is dan: dit hebben we, geniet er van, niemand kan het meer van je afpakken. Ik ga dan ook gelijk als een stuiterbal door het leven. Alles moet dan gelijk en dan loopt er dus een kip zonder kop door het huis. Ik begrijp koeien heel goed na een winter op stal.
En dan komen de mogenlijkheden naar boven. Hup, we gaan de kelder opruimen. Dus alles eruit. De kamer lijkt nu wel een kruidernierswinkel.

Er waren liefhebbende kinderen die wel wilden komen shoppen. Nou neem dan maar mee wat wij w.s. toch niet gaan gebruiken. Goh, waarom frissen we het niet gelijk op. Dus hup, de planken eruit en naar buiten. Manlief mocht de catacomben in.
En ikzelf ging buiten de planken verven. Goed idee vond ik.
 
 
Maar 's avonds zit ik ook niet stil. Alle borduurlapjes zijn afgewerkt. Maar hoe nu ze aan elkaar krijgen op een leuke manier. )p zolder ligt heel veel haak-en breigaren in alle soorten en dikten. Ik ga kantjes haken en breien. Weer een hoop werk. Gekochte kantjes gaan sneller. Maar zo wordt het wel heel uniek en zo mij.